Ferdi Kadioglu
Volledig scherm
PREMIUM
Ferdi Kadioglu © Broer van den Boom

Kadioglu maakt nieuwe start: ‘Bij Fenerbahçe is het hele stadion met 50.000 man het sfeervak’

videoZEIST - Als hij de armen over elkaar slaat, spannen de korte mouwtjes van zijn shirt zich om de bovenarmen. ,,4 kilo spieren erbij’’, zegt Ferdi Kadioglu. ,,Bij Fenerbahçe doen we veel krachttraining.’’ De Arnhemmer is voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Cyprus (dinsdagavond in Doetinchem) even terug in Nederland. 

8 reacties

 • Bartels

  2 jaar geleden
  bankgarantie lijkt me zinvoller als je zakendoet in deze regio:)
 • Guven Tok

  2 jaar geleden
  De president van Fenerbahce heeft vorig seizoen al aangegeven hoe hij het verblijf van Ferdi ziet bij Fenerbahce1ste jaar als stage jaar. vooral op de bank en mee trainen2de jaar (dit seizoen) veel inval beurten en soms een basis plaats 3de jaar (volgend seizoen) basis speler Het is aan Ferdi om hier gebruik van te maken en alles te geven. niet alleen voor Fenerbahce maar vooral voor zichzelf. Aan de Fans van Fenerbahce zal het niet liggen want die houden echt van hem.
 • Toontje

  2 jaar geleden
  Ach, Turkije: toetertrouwstoeten en tricky transfers... 
 • Rodney

  2 jaar geleden
  Als je iets verkoopt en je bent zo goed van vertrouwen dat je niet eerder aan de bel trekt dan verdien je eigenlijk wel een beetje om bij het ootje genomen te worden. Daarnaast ben ik bang dat er al lang wat betaald is maar nog niet alles dus het in etappes gaat. Dus hetgeen wat er nog binnenkomt een druppel op een gloeiende plaat is....
 • Thanos

  2 jaar geleden
  Als jij een product of een dienst koopt en je betaalt niet ben je een wanbetaler. Als je voor meer dan een miljoen een product of een dienst (de diensten van Kadioglu in dit geval) koopt en je betaalt niet ben je een enorme oplichter en zou een celstraf passen. Jammer dat daar in dit juichverhaal over deze leuke Turkse club aan voorbij gegaan wordt.