Kadioglu twijfelt: ‘Misschien was het wel een eigen goal’

NIJMEGEN - Opnieuw werd Ferdi Kadioglu naar de kant gehaald. Voor de derde keer in de laatste vier duels. Donderdagavond tegen Jong PSV (2-0) had de 18-jarige schaduwspits voor wissel zijn wel zijn stempel gedrukt bij NEC, de nieuwe koploper van de eerste divisie.

Volledig scherm
Ferdi Kadioglu. © David van Haren

Kadioglu eiste vlak voor rust een hoofdrol op. Hij zorgde met het nodige geluk én in een moeilijke fase voor de openingstreffer. ,,Ik weet niet of het een eigen goal was of een doelpunt van mij. De bal ging via de voet van die PSV-verdediger (Dirk Abels, red.) tegen mijn hak én teen en weer via hem in de goal. Zoiets was het. Ik weet het niet precies. Ik was er in ieder geval wel in de buurt”, sprak hij lachend.

De middenvelder werd nog voor het uur naar de kant gehaald. ,,Ik vond deze wissel wel terecht hoor. Ik heb veel arbeid geleverd in het druk zetten, maar ik wil ook aan de bal goed zijn. Dat was wat minder dit keer. Ik had meer acties kunnen maken, steekpasses kunnen geven. Zuiverder moeten zijn. De intenties waren er wel, maar te veel ballen kwamen niet aan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.