Volledig scherm
In 2013 speelde Oliver Zelenika (links) met Dinamo Zagreb in de groepsfase van de Europa League tegen PSV. © Pro Shots / Joep Leenen

Kroaat Zelenika derde stagedoelman bij NEC

NIJMEGEN - NEC krijgt doelman Oliver Zelenika (25) woensdag op proef. De stage van keeper Osman Hadzikic is na tien dagen tot een einde gekomen.

De Nijmeegse eerstedivisionist is met spoed op zoek naar een doelman. NEC heeft een keepersprobleem door de blessure van Norbert Alblas (knie) en het vertrek van Gino Coutinho aan het begin van het seizoen. Marco van Duin is de enige keeper in de selectie.

Oliver Zelenika stond onder contract bij Dinamo Zagreb in zijn geboorteland en het Poolse Lechia Gdansk. De Kroaat (25) is nu clubloos. In 2014 maakte hij het WK in Brazilië mee als derde doelman van Kroatië.

De stage van de Oostenrijkse doelman Osman Hadzikic is afgelopen. Vorige week had NEC ook al Leonard Nienhuis twee dagen op proef.

Volledig scherm
Marco van Duin is de enige doelman in de selectie van NEC. © Niels Boersema
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.