Volledig scherm
Leroy Labylle. © BSR Agency

Labylle tekent dag na contractontbinding bij NEC bij nieuwe club

NIJMEGEN/SERAING - Leroy Labylle heeft binnen no-time een nieuwe club gevonden. Een dag nadat zijn contract bij NEC werd ontbonden, is de vleugelverdediger aangekondigd als de nieuwe aanwinst van RFC Seraing.

Labylle keert zodoende na zeven seizoenen terug naar België. De 28-jarige linkspoot uit Luik begon in de zomer van 2012 zijn Nederlandse avontuur bij MVV. De oud-jeugdspeler van KRC Genk en Standard speelde hier verder voor PEC Zwolle, VVV-Venlo en dus NEC.

Zijn overstap naar Seraing, een ambitieuze amateurclub in de eerste klasse (derde niveau in België), voelt voor Labylle als thuiskomst. ,,Ik wilde terug naar de regio, dichter bij mijn familie zijn”, reageert Labylle op de site van zijn nieuwe club. ,,Bij Seraing kan ik mijn passie voor voetbal en mijn gezinsleven combineren.”

Labylle heeft in Stade du Pairay voor twee jaar getekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.