Volledig scherm
NEC-speler Steeven Langil (links) breekt de training af na een knietje en volgt hersteltraining met Robin Buwalda die terugkomt van een knieblessure. © De Gelderlander

Langil weer beschikbaar bij NEC voor topper tegen Jong Ajax

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers kan vrijdag in de topper tegen Jong Ajax weer beschikken over Steeven Langil. De vleugelspeler is hersteld van een blessure die hij vorige week donderdag opliep tijdens de training.

Langil, die het voorlopig vooral moet hebben van invalbeurten, miste daardoor vrijdag de wedstrijd van NEC tegen De Graafschap. De 29-jarige aanvaller kreeg op de training een knietje van Sven Braken en liep een bovenbeenblessure op. Hij maakte donderdag de training niet af met de groep.

Extra rust

Maandag trainde Langil nog apart van de groep met Gregor Breinburg, Arnaut Groeneveld en Robin Buwalda. Breinburg en Groeneveld, die vrijdag wel speelden tegen De Graafschap (3-1 winst), kregen extra rust. Buwalda is op de weg terug van een knieblessure.

Breinburg en Langil hebben dinsdag weer meegetraind met de groep. Groeneveld kreeg uit voorzorg nog een dag rust.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.