NEC-verdediger Ivan Márquez bedankt de meegereisde supporters na de wedstrijd tegen sc Heerenveen.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-verdediger Ivan Márquez bedankt de meegereisde supporters na de wedstrijd tegen sc Heerenveen. © ANP

Márquez rots in de branding bij NEC: ‘Het voorkomen van een doelpunt voelt voor mij als scoren’

HEERENVEEN - Ivan Márquez was ook in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen de rots in de branding bij NEC. De verdediger steekt in blakende vorm en staat symbool voor de taaiheid van de Nijmeegse club.

5 reacties

 • Ruud Backus

  3 maanden geleden
  Topper
 • I Derksen

  3 maanden geleden
  Marquéz is een topper. Jammer dat de trainer te behoudend en te angstig is in zijn spelopvatting. Meijer speelt om niet te verliezen ipv om te winnen.
 • Tony Peters

  3 maanden geleden
  Een op en top professional waar iedere speler een voorbeeld aan kan nemen. Een onvervalste klasbak met ook nog eens een zeer sympathieke uitstraling en dito voorkomen.
 • J van der Zant

  3 maanden geleden
  Ik ben het met Marquez volledig eens, als je met man meer speelt, een half uur lang, moet je MEER afdwingen, dat doe je niet, je moet dan nog MEER druk zetten, durven te spelen en NIET afwachtend spelen, de sterkere zijn en kansen creëren, kijk bij AZ Alkmaar dwing je ook geluk af en verdien je een punt, gisteren had er nog meer ingezeten, zeker het laatste half uur, bij NEC wordt er gewoon té weinig gescoord, je haalt wel spelers, maar je moet wel ZEKER weten dat je iets aan deze spelers hebt !
 • berrie van Altena

  3 maanden geleden
  klasbak en voorbeeldvoor de jongeren.