NEC-trainer Rogier Meijer.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-trainer Rogier Meijer. © ANP

Meijer kritisch op spelers NEC: ‘We moeten beter worden in het killen van wedstrijden’

NIJMEGEN - NEC-trainer Rogier Meijer is kritisch op zijn spelers. Hij vindt dat de Nijmeegse club de afgelopen weken te veel punten heeft laten liggen in de eredivisie en wil verbetering zien qua mentaliteit.

5 reacties

 • J van der Zant

  1 maand geleden
  Trainer Meijer moet zich afvragen welke uitspraken hij doet en of hij spelers nog kan motiveren, tegen RKC Waalwijk moet je toch minimaal een punt kunnen behalen, neen erger nog je verliest ver in blessuretijd, dat gebeurde ook tegen Jong AZ, wedstrijden waarbij je punten uit handen geeft, die straks van betekenis zijn, maar óók tegen SC Cambuur, geef je ONNODIG de punten weg, waar is de verantwoordelijkheid van de spelers, er zal nú ECHT iets moeten gebeuren, HEEL SNEL, ontslag dreigt R.Meijer!
 • Ger Creemers

  1 maand geleden
  misschien is rogier meier toch te licht voor de eredivisie
 • Bas de de Leeuw

  2 maanden geleden
  De coach bepaalt de taktiek.
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Rogier, goede gewisseld hoor, maar niet heus. Rogier: ik haal Tavsan en Akma eruit de kans is aannemelijk dat we een uit-wedsstrijd zouden kunnen winnen. Dan zet ik maar een verdediger (Verdonk) in de voorhoede en Vet erbij. Want stel je voor als we winnen dan staan we op de 7e plek met 22 punten; RKC heeft de punten ook hard nodig moet ie gedacht hebben. Meneer Meijer: van PSV gaat ook niet winnen en zo "stijgen" we van de 7e naar de 14 plek. Ga zo door!!
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Het is inderdaad een kwestie van mentaliteit. Spelers als van rooy en karouani denken dat ze alles kunnen, maar helaas. Daarnaast is het qua training ook niet best, want de een na de andere speler valt uit met blessures. Wordt dat er eens kritisch naar de positie van Meijer wordt gekeken.