Scheidsrechter Joey Kooij bekijkt op het VAR-scherm in De Kuip de beelden van de 4-3 van Feyenoord tegen NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Scheidsrechter Joey Kooij bekijkt op het VAR-scherm in De Kuip de beelden van de 4-3 van Feyenoord tegen NEC. © Pro Shots / Kay Int Veen

Meijer verbolgen over plek van VAR-scherm in De Kuip: ‘Staat tussen de toeschouwers’

ROTTERDAM - NEC-trainer Rogier Meijer is verbaasd dat het VAR-scherm dicht in de buurt van de Feyenoord-fans staat in De Kuip. Hij had daarom zaterdag al meteen het gevoel dat scheidsrechter Joey Kooij de veelbesproken 4-3 niet zou afkeuren.

7 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens dat het scherm daar niet juist staat. Met die Neanderthalers op de achtergrond wordt zo'n scheidsrechter sowieso beïnvloed. Echter had Meijer dan vooraf moeten klagen en niet nadat er een mogelijk onjuiste beslissing werd genomen.
 • Maurice Pieterson

  1 jaar geleden
  Zeker een slechte plek en op deze wijze kan je geen neutraal oordeel treffen. NEC is hier de dupe van geworden
 • Frank de Jager

  1 jaar geleden
  100 % haalt Feyenoord hier voordeel uit de gemaakte overtreding. Die scheids is veel te jong en heeft niet het lef om hem in de Kuip af te keuren. Als zo vaak zijn de grote clubs in het voordeel. Andersom had ie het wel gedaan. Functie elders.
 • Theo van Tuil

  1 jaar geleden
  Eigenlijk had over de plaats vd VAR van tevoren moeten worden geprotesteerd. Heeft de KNVB geen regels over de plek vd VAR?
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  De scheids baalde dat hij niet gefloten had voor een nec overtreding, net voor de 2-3 viel. Je zag hem een armgebaar maken dat hij baalde…. Deze duidelijke overtreding van Linssen was het goedmakertje…om het zacht uit te drukken: we hadden hem niet echt mee deze avond….