Ted van Leeuwen als 'td' van FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Ted van Leeuwen als 'td' van FC Twente. © ANP Sport

Met komst Ted van Leeuwen dreigt een cultuuromslag bij NEC

NIJMEGEN - Eindelijk heeft NEC weer een technisch directeur. Na een vacuüm van ruim 26 maanden krijgt de ervaren Ted van Leeuwen (68) het heft in handen. Met zijn komst ligt een cultuuromslag in het Goffertstadion voor de hand.

3 reacties

 • Marc Claessen

  5 dagen geleden
  Ik hoop dat NEC wel zijn jeugd een'echte kans blijft geven om door te breken. De jeugdopleiding is toch een van de levensaders van NEC. En het blijft natuurlijk mooier om eigen talenten toe te juichen die enige regiebinding hebben dan een soort van vreemdelingenlegioen. Aankopen moeten dan ook een echte versterking zijn en niet voor de breedte worden gehaald!
 • M. Coole

  6 dagen geleden
  Hou eens op met het noemen van aartsrivaal mbt het huidige vitesse. Voor de Russen was het een rivaal en een derby, nu is vitesse een wereldvreemde zieltogende club zonder noemenswaardige toekomst. Al staat nec er momenteel niet beter voor. Hopelijk brengt Van Leeuwen daar verandering in. Al zijn ze in Twente minder gecharmeerd van hem. We wachten af.
 • Rob van Kampen

  6 dagen geleden
  Welkom Ted Een goede zet, al zullen er zoals altijd weer zure reacties komen, maar wees welkom. Commentaar en builen hoort nu eenmaal bij onze club...
 1. Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitterende hakgoal
  Play

  Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitteren­de hakgoal

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie