Frank Sturing heeft zijn hoogtevrees bedwongen en laat zich op de toren van het Goffertstadion fotograferen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Sturing heeft zijn hoogtevrees bedwongen en laat zich op de toren van het Goffertstadion fotograferen. © Broer van den Boom

‘Mister’ Sturing van NEC wil met Canada naar de Olympische Spelen in Tokio

NIJMEGEN - Aangezien zijn vader Canadees is, onderneemt Frank Sturing verwoede pogingen om een Canadees paspoort te bemachtigen. De centrale verdediger van NEC wil met de nationale voetbalploeg naar de Olympische Spelen van Tokio.  

Of we hem Frenk Sturing moeten noemen nu de bondscoach van de Canadese olympische ploeg hem op een de voorlopige spelerslijst heeft gezet? ,,Mister Sturing mag ook’’, zegt de 22-jarige Nijmegenaar grijnzend.

De lach verdwijnt als we voor de foto via steile trappen en gammele ladders het hoogste punt in de toren van het Goffertstadion bereiken. ,,Ik heb last van hoogtevrees’’, bekent Sturing, die desondanks moedig plaatsneemt voor de camera van de fotograaf. 

Quote

Ik haalde nog wel de voorselec­tie van Jong Oranje, maar terwijl ik ouder werd, ontwikkel­den anderen zich beter

Frank Sturing
Frank Sturing houdt Ralf Seuntjes van De Graafschap (rechts) van de bal.
Volledig scherm
Frank Sturing houdt Ralf Seuntjes van De Graafschap (rechts) van de bal. © Broer van den Boom
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.