Jordy Bruijn schreeuwt het uit na zijn doelpunt in Almere. Teamgenoot Jonathan Okita (rechts) jubelt mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Bruijn schreeuwt het uit na zijn doelpunt in Almere. Teamgenoot Jonathan Okita (rechts) jubelt mee. © Pro Shots / Niels Boersema

Na de stunt in Almere ligt voor NEC de weg naar de finale open: ‘Het moet niet te lang feest zijn’

ALMERE - Voor NEC ligt de weg naar de finale van de play-offs open. Na de stunt tegen Almere City FC (0-4) is Roda JC de volgende horde op weg naar de eredivisie. In die halve eindstrijd is NEC plots de favoriet.

3 reacties

 • Jan Knuiman

  1 jaar geleden
  En dan eredivisie? Hoe voorkom je om daar niet binnen een jaar weer te degraderen? Geldt is er niet. Niveau vd spelers onvoldoende.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Ik zou zeggen; Never change a winning team... Hoop dat ik het mis heb, maar wanneer je iets verwacht van de club kom je vaak van de koude kermis thuis.
 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Complimenten aan de ploeg en staf. Ik was vooraf uiterst sceptisch, maar ze hebben dit in ieder geval geflikt. Chapeau! Roda niet onderschat, want die zijn de laatste tijd in goede vorm. Succes NEC!
 1. Vroeger wilde algemeen NEC-directeur Wilco van Schaik tv-presentator worden: ‘Mijn vader was ook een ras-entertainer’
  PREMIUM
  Campergesprekken
  3

  Vroeger wilde algemeen NEC-directeur Wilco van Schaik tv-presenta­tor worden: ‘Mijn vader was ook een ras-entertai­ner’

  In de rubriek Campergesprekken haalt Dirk Lotgerink illustere personen uit de regio uit hun comfortzone om ze te interviewen in zijn oude camper. Algemeen directeur van NEC, Wilco van Schaik, springt als eerste aan boord. Vanaf camping De Weijde Blick in Persingen een open gesprek over angst voor de dood, het leven en innige vriendschap.