Jordy Bruijn schreeuwt het uit na zijn doelpunt in Almere. Teamgenoot Jonathan Okita (rechts) jubelt mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Bruijn schreeuwt het uit na zijn doelpunt in Almere. Teamgenoot Jonathan Okita (rechts) jubelt mee. © Pro Shots / Niels Boersema

Na de stunt in Almere ligt voor NEC de weg naar de finale open: ‘Het moet niet te lang feest zijn’

ALMERE - Voor NEC ligt de weg naar de finale van de play-offs open. Na de stunt tegen Almere City FC (0-4) is Roda JC de volgende horde op weg naar de eredivisie. In die halve eindstrijd is NEC plots de favoriet.

3 reacties

 • Jan Knuiman

  1 maand geleden
  En dan eredivisie? Hoe voorkom je om daar niet binnen een jaar weer te degraderen? Geldt is er niet. Niveau vd spelers onvoldoende.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Ik zou zeggen; Never change a winning team... Hoop dat ik het mis heb, maar wanneer je iets verwacht van de club kom je vaak van de koude kermis thuis.
 • Tony Peters

  1 maand geleden
  Complimenten aan de ploeg en staf. Ik was vooraf uiterst sceptisch, maar ze hebben dit in ieder geval geflikt. Chapeau! Roda niet onderschat, want die zijn de laatste tijd in goede vorm. Succes NEC!
 1. Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertstadion
  teruglezen | video

  Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertsta­di­on

  NEC keert terug naar de eredivisie. Het dramatische seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, met een zeer teleurstellende zevende plek, is door drie duels in mei totaal vergeten. De krachttoer in de play-offs - met de 2-1 overwinning op NAC in de finale als kers op de taart - leidde tot de glorieuze terugkeer naar de eredivisie. En dat wilden de fans zondagavond weten ook. Met duizenden tegelijk verzamelden ze zich bij het Goffertstadion om samen met de spelers en staf uitbundig feest te vieren.