Volledig scherm
Randy Wolters aan de bal eerder deze oefencampagne tegen Overasseltse Boys. © Broer van den Boom

Ndayishimiye en Wolters met beloften NEC tegen TEC

NIJMEGEN - Jong NEC treedt woensdag op oorlogssterkte aan tegen TEC. Trainer Ron de Groot heeft bij de oefenwedstrijd van de beloftenploeg in Tiel de beschikking over meerdere selectiespelers van de eerstedivisionist.

Zo zullen tegen TEC (tweede divisie) onder anderen Bart van Rooij, Ole Romeny en Mike Trésor Ndayishimiye hun opwachting maken. Het drietal zat dinsdag het grote deel van het oefenduel met De Treffers (0-0) op de bank.

Randy Wolters, die in Groesbeek vanwege trieste familieomstandigheden ontbrak, zal tegen TEC ook zijn minuten maken. Het meespelen van Joey van den Berg is nog onzeker. Hij is ziek.

NEC speelt in voorbereiding op de competitiestart (volgende week vrijdag tegen FC Eindhoven) nog slechts één oefenduel: op de Open Dag van zaterdag tegen Osasuna. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.