Volledig scherm
Mike Trésor Ndayishimiye (links) tekent zijn contract onder toeziend oog van technisch directeur Remco Oversier. © Eigen Foto

Ndayishimiye tekent voor drie jaar bij NEC

NIJMEGEN - Mike Trésor Ndayishimiye (19) heeft dinsdag bij NEC een contract getekend voor drie jaar. De Belgische aanvaller is gepresenteerd op de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Ndayishimiye speelde afgelopen seizoen in Anderlecht onder 21. Zijn contract liep afgelopen zomer af. Daardoor was de spits, die ook op de vleugels goed uit de voeten kan, clubloos. Voor Jack de Gier, die aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij NEC is begonnen, is Ndayishimiye de veertiende aanwinst. 

Topscorer

Eerder haalde de eerstedivisionist Jonathan Okita, Brahim Darri, Norbert Alblas, Gino Coutinho, Randy Wolters, Josef Kvida, Terry Lartey Sanniez, Joey van den Berg, Rens van Eijden, Leroy Labylle, Tom Overtoom en Paolo Sabak naar De Goffert. De clubtopscorer van vorig seizoen, Anass Achahbar, is bovendien opnieuw voor een seizoen gehuurd van PEC Zwolle. Overigens leverde doelman Coutinho binnen drie maanden zijn contract weer in omdat hij een punt heeft gezet achter zijn profcarrière.

Volledig scherm
Mike Trésor Ndayishimiye (links) samen met technisch directeur Remco Oversier © Eigen Foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.