Volledig scherm
Mike Ndayishimiye is er volgens NEC met zijn hoofd niet helemaal bij. © BSR Agency

Ndayishimiye teruggezet naar Jong NEC

NIJMEGEN - Mike Trésor Ndayishimiye is teruggezet naar het beloftenteam van NEC. Volgens Wilco van Schaik is de middenvelder/aanvaller er met zijn hoofd niet helemaal bij nu steeds meer clubs belangstelling hebben voor de 20-jarige voetballer. Enkele weken geleden zou zelfs Bayern München nog in dat rijtje gestaan hebben.

Eerder nam NEC al afscheid van zes contractspelers die allemaal transfervrij mochten vertrekken. Leroy Labylle, Ragnar Oratmangoen en Brahim Darri vonden elders onderdak. Joey van den Berg, Paolo Sabak en Mathias Bossaerts trainen nog met Jong NEC.

Ndayishimiye mag niet transfervrij weg. Maandagnacht 00.00 uur sluit de transfermarkt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’