Nikolai Baden Frederiksen schiet Vitesse op een 0-1-voorsprong tegen NEC, nadat Edgar Barreto in de fout is gegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Nikolai Baden Frederiksen schiet Vitesse op een 0-1-voorsprong tegen NEC, nadat Edgar Barreto in de fout is gegaan. © Pro Shots / Erik Pasman

NEC-aanvoerder Barreto beklaagt zich over doelpunt Vitesse, maar KNVB spreekt van een terechte goal

NIJMEGEN - Uitgerekend Edgar Barreto was gisteren de schlemiel in de verloren derby van NEC tegen Vitesse. De aanvoerder van de Nijmeegse club ging grof de fout in bij het enige doelpunt (0-1).

10 reacties

 • J van der Zant

  1 jaar geleden
  Als scheidsrechterbaas Dick van Egmond vindt of de bal wél of niét over de achterlijn(doellijn) is geweest, is er al sprake van twijfel en wat zegt men bij twijfel GEEN DOELPUNT toekennen, dat is wel gebeurd en daarom was er GEEN éénlijns gedachtevorming, scheidsrechter/assistent/VAR bij dit spelmoment, daarom ben ik het oneens Dick van Egmond, doelpunt Vitesse had NIET mogen worden toegekend....!
 • Geert kolks

  1 jaar geleden
  Hij kan zich beter gaan beklagen bij de directie die dit tuig ( z.g. supporters) toelaat in het stadion.
 • Frans Dreumel

  1 jaar geleden
  Als je geen verstand van voetbal hebt zeg dan een niks
 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  De bal is "uit" als hij de lijn "geheel en al" heeft gepasseerd. Trouwens spelers zouden ook een examen moeten doen van spelregelkennis. De scheidsrechter en zijn assistenten + de zittende VAR hebben dat wel.
 • Leon Graaf

  1 jaar geleden
  Lijkt op matchfixing... of gewoon discutabel
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?