NEC-spits Landry Dimata blijft op de been na een tackle van sc Heerenveen-verdediger Sven van Beek, maar weet niet te scoren.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-spits Landry Dimata blijft op de been na een tackle van sc Heerenveen-verdediger Sven van Beek, maar weet niet te scoren. © ANP

NEC brengt ook met een man meer te weinig, maar er zijn ook genoeg positieve punten

HEERENVEEN - NEC sloot een interessant drieluik af met een 0-0-gelijkspel tegen sc Heerenveen. De Nijmeegse club bracht ook met een man meer te weinig, maar er waren ook genoeg positieve punten.

3 reacties

 • berrie van Altena

  5 maanden geleden
  Ja de mannen waren vermoeid? gebrek aan conditie zul je bedoelen.
 • Frank de Jager

  5 maanden geleden
  Trainer is te behoudend. We spelen met middenvelders die allemaal willen tikken, 40 mtr van de goal. Eigenlijk Tavsan ook .Jongens met diepgang zoals Cissoko en Matson zitten op de bank. En Bruijn die ook regelmatig voor de keeper komt is standaard 12e man, of altijd als eerste eruit gewisseld. Wingbacks Van Rooij en Karouani functioneren niet, want hebben uiteindelijk altijd balverlies en verdedigen matig. Cillesen, Saniez Marguez Kramer Duelund (lb), Tanane Schone Bruijn, Matson Nani Cissoko
 • Hans Straten

  5 maanden geleden
  ,,We speelden na de rode kaart in een te laag tempo en creëerden daardoor te weinig”, zei NEC-trainer Rogier Meijer. ,,We waren ook vermoeid door de wedstrijd van donderdag tegen AZ. Vermoeid???