NEC deelt stadionverbod uit aan fans voor afsteken vuurwerk op uitzwaaitraining: ‘Schandalige beslissing’

VideoNIJMEGEN - NEC heeft drie supporters een stadionverbod gegeven vanwege het afsteken van vuurwerk zaterdag op de uitzwaaitraining voor de derby tegen Vitesse. De supportersvereniging van NEC is verbolgen over die actie van de Nijmeegse club.

11 reacties

 • Lars Eshuis

  1 jaar geleden
  Wat een stelletje achterlijke hier die moord en brand schreeuwen om wat vuurwerk! Nota bene een sfeeractie vd supporters bij de laatste wedstrijd. Walgelijk hoe Nec hier mee omgaat hypocriet en idioot. Wie is daar verantwoordelijkheid voor? Daarnaast zijn alle mensen hier die alles willen afschaffen totaal gestoord. Geen supporters meer bij wedstrijden? Nee mensen laten we alles maar afschaffen en achter de geraniums gaan zitten. Wat een maf volk hier.
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Dom volk met het verstand van een garnaal.
 • E. Lauret

  1 jaar geleden
  Eindelijk een goede reactie van NEC op vuurwerk! Belachelijk dat sommige supporters denken alles te mogen. Zelfs met bijlen elkaar te lijf gaan... een deel van de supporters is blijkbaar gek geworden. Vuurwerk afsteken is verboden en hoort dus gewoon bestraft te worden. Blij dat er bestraft wordt!
 • Paul David

  1 jaar geleden
  Wat supporten deze supporters eigenlijk? Het zijn gewoon een stel grotbewoners met hun slachtafval, rookbommen, vechtpartijen etc.
 • Desirea Ter Stegen

  1 jaar geleden
  Als ze elkaar slaan met bijlen in het stadion staat die nog te kijken "oh waarom een verbod" hoe dom ben je eigenlijk?dit hele circus kost ons gigantisch veel geld aan politie inzet,schade straatmeubilair,gesloopte winkelruiten,etc dus dat voetbal moet op de buis.Voor het kaartjesgeld kunnen ze zich abonneren op een sportkanaal en met een decoder de wedstrijd bekijken die ze willen tegen betaling.Heb je de pest erin bij verlies en je trap je,je eigen tv in elkaar?mooi kost jou geld niet ons.