NEC-directeur Van Schaik vreest na rellen voor verbod op uitpubliek tijdens derby tegen Vitesse

videoNIJMEGEN - Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC vreest dat er in de toekomst geen uitsupporters meer welkom zijn bij de derby tussen NEC en Vitesse. Hij is erg geschrokken van de ongeregeldheden rondom stadion De Goffert na de wedstrijd zondag.

24 reacties

 • fred schnitzler

  1 jaar geleden
  Alle mensen die meededen met rellen stadion en gebieds verbod geven voor hele lange tijd
 • Jo Lit

  1 jaar geleden
  Gewoon deze derby altijd zonder publiek. Is al,jaren een probleem aan wederzijdse kanten. Dus kappen met deze onzin. Wordt toch nooit probleemloos. Hebben ze toch zelfs naar gemaakt. En wie is weer te lul ,de politie.
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Totaal incapabel voor zo'n job deze man. Hoezo "vreest dat uitpubliek niet meer mag" ? Hij moet nu juist met de vuist op tafel slaan en zelf al besluiten dat uitpubliek niet meer welkom is en dat ze zelf ook geen uitpubliek meer mee zullen nemen.
 • Peter Timmer

  1 jaar geleden
  Laat de 20 die zijn opgepakt maar opdraaien voor de kosten. En kunnen ze dat niet gewoon aankloppen bij hun ouders. Dan leren ze er misschien van.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Voetbal kan beter zonder publiek gespeeld worden, want men kan zich toch niet gedragen, zoals zo veel en zo vaak al gebleken! wat heeft het voor zin ook? zolang dat tuig zich niet kan gedragen stadionverbod voor heel lang. De jeugd van tegenwoordig moet harder aangepakt worden, want het word veel te erg tegenwoordig en waarom doen ze dat, is het verveling, stoer doen? In ieder geval hebben ze van thuis uit geen verstand mee gekregen in de opvoeding, dat blijkt elke dag maar weer!!!
 1. Cillessen praat met Lodewijks over plek in Oranje • Pröpper gaat weer meedoen • Dennis Gentenaar zoekt een club
  Kappen en Draaien

  Cillessen praat met Lodewijks over plek in Oranje • Pröpper gaat weer meedoen • Dennis Gentenaar zoekt een club

  Clubwatcher Lex Lammers denkt dat Davy Pröpper definitief gaat aansluiten bij de selectie van Vitesse. Dennis Gentenaar, nota bene NEC’er in hart en nieren, adviseert hem dat ook zeker te doen. Gentenaar zelf is vanuit Dubai nog op zoek naar een nieuwe uitdaging. Adrie Poldervaart benaderde voetbal verkrampt, maar lijkt na nieuwe gesprekken met de leiding weer ontspannen.