Volledig scherm
Doelman Norbert Alblas traint weer met de bal. © De Gelderlander

NEC-doelman Alblas terug op het veld

NIJMEGEN - Terwijl NEC nog volop op zoek is naar een doelman, is keeper Norbert Alblas weer terug op het trainingsveld. Alblas liep drie weken geleden een knieblessure op en is in ieder geval uitgeschakeld tot de winterstop.

De doelman raakte geblesseerd aan zijn rechterknie in de topper in de eerste divisie tegen Go Ahead Eagles (1-1). Dinsdag was hij samen met keeperstrainer Gábor Babos op het veld met de bal in de weer na afloop van de reguliere training.

NEC werkt met twee keepers in de selectie. Marco van Duin is als enige fit. De Nijmeegse eerstedivisionist zoekt een derde doelman. Vanaf woensdag komt de Kroaat Oliver Zelenika op proef.

Volledig scherm
De gebleseerde Norbert Alblas laat zich vervangen door Marco van Duin tijdens de wedstrijd van NEC tegen Go Ahead Eagles. © Proshots/Erik Pasman
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.