Volledig scherm
Joshua Smits. © Joep Leenen

NEC-doelman Joshua Smits breekt arm op training

NIJMEGEN - Joshua Smits heeft dinsdag zijn onderarm gebroken op de training. De reservedoelman van NEC wordt woensdag geopereerd.

De keeper brak zijn onderarm in een duel met Mohamed Rayhi tijdens een partijspel. Hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Woensdag volgt een operatie en krijgt hij een plaatje in zijn arm. Vermoedelijk is Smits zes weken uitgeschakeld.

De 25-jarige doelman uit Middelaar begon dit seizoen in de basis maar raakte na enkele fouten zijn plek kwijt aan Joris Delle.

Smits keepte in 2014-2015 het hele seizoen en werd toen kampioen met NEC in de eerste divisie. Hij maakte dat seizoen af ondanks een blessure aan zijn hand. Het herstel kostte ongeveer een jaar, waardoor hij zijn plek onder de lat verloor. Ook vorig seizoen veroverde hij geen basisplaats.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.