Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC, naam maandag afscheid van Paolo Sabak.
Volledig scherm
Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC, naam maandag afscheid van Paolo Sabak. © Paul Rapp

NEC en Paolo Sabak eindelijk van elkaar verlost

NIJMEGEN - NEC heeft afscheid genomen van Paolo Sabak. De 21-jarige middenvelder had nog een doorlopend contract tot de zomer van 2022, maar werd al tijdens de voorbereiding op dit seizoen door de clubleiding van de Nijmeegse eerstedivisionist teruggezet naar het belofteteam. 

NEC hield op dat moment een ‘grote schoonmaak’ en zette meer spelers met doorlopende contracten, voor wie geen toekomst meer was weggelegd in De Goffert, uit de selectie. Terwijl voetballers als Joey van den Berg, Mathias Bossaerts en Leroy Labylle hun heil elders zochten, bleef de Belg die vorig seizoen overkwam van RC Genk, in Nijmegen. Die patstelling werd maandag doorbroken. In onderling overleg werd besloten het contract van Sabak met NEC te ontbinden. 

Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC zegt op de officiële clubsite dat de samenwerking tussen NEC en Sabak van beide kanten niet geworden is wat ze er vooraf van hadden verwacht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.