NEC’er Darri noemt assistent Pothuizen een valsspeler, Duijvesteijn de ‘slechtste kok’

videoNIJMEGEN - ,,Lance, die kan niet eens een eitje bakken.’’ NEC’er Anass Achahbar steekt samen met Brahim Darri de draak met de kookkunsten van medespeler Lance Duijvestijn in de eerste aflevering van Ranking the Team van NEC TV. Darri: ,,Ik denkt dat hij kookt zonder lenzen.’’

NEC TV vroeg de spelers van NEC vragen over hun collega’s te beantwoorden. Tien spelers van de Nijmeegse eerstedivisionist vonden Duijvestijn de slechtste kok, die daarmee de meeste stemmen kreeg. 

De andere vragen? Welke speler is het liefst, wie heeft het gekste ritueel, wie is de slechtste danser, wie is de grootste eter, wie liegt het meest en wie heeft de knapste vriendin? Ook Achahbar en Darri kregen ieder een keer de meeste stemmen bij deze vragen. Het item is afgeleid van de tv-show Ranking the Stars, gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Volledig scherm
Brahim Darri Ranking the Team van NEC TV. © NEC TV/Screenshot YouTube
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.