Volledig scherm
PREMIUM
Mike Tresor Ndayishimiye genoot met volle teugen na afloop van het duel met FC Den Bosch. © BSR Agency

NEC’er Ndayishimiye hoopt dat celebratie viral gaat

NIJMEGEN - In de catacomben van De Goffert deed Mike Tresor Ndayishimiye zijn dansje voor. Op slippers dit keer. Een ‘celebratie’ die hij eerder tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch (5-0) ook al deed, vlak na zijn doelpunt.

Met volle teugen genoot de 19-jarige Belg na afloop na. Van zijn doelpunt, van zijn eerste basisplaats in vijf eerste divisiewedstrijden, van de eclatante overwinning, van de jubelende fans. De lach stond in de mixed zone op zijn gezicht gebeiteld. ,,Ik ben hier dan ook heel blij mee. En ook zeer tevreden over”, concludeerde hij trots.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’