Volledig scherm
Wilfried Brookhuis. © Stanley Gontha

NEC'er Wilfried Brookhuis onwel na training

NIJMEGEN - Keeperstrainer Wilfried Brookhuis van NEC is woensdag na de training onwel geworden. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij is buiten levensgevaar.

Uit onderzoek is gebleken dat Brookhuis een kleine bloeding in de hersenen heeft gehad. De medische staf van NEC heeft de keeperstrainer nadat hij onwel werd in het Goffertstadion meteen overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Vervolgens is Brookhuis overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis.

Brookhuis (56) keepte tussen 1985 en 1996 429 wedstrijden voor NEC en speelde daarvoor twee seizoenen voor De Graafschap. Na zijn actieve loopbaan ging hij als keeperstrainer aan de slag in Nijmegen. Ook was hij een aantal periodes assistent en interim-trainer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.