Volledig scherm
Syb van Ottele viert met coach Peter van der Veen dat Oranje Onder 17 zich heeft geplaatst voor het EK in Ierland. © BSR Agency

NEC’ers Proper en Van Ottele gaan naar het EK Onder 17

NIJMEGEN - NEC-jeugdspelers Syb van Ottele (17) en Robin Proper (17) zijn opgenomen in de selectie van Oranje Onder 17 voor het EK in Ierland. De middenvelders maakten tijdens de kwalificatie ook al deel uit van het keurkorps van coach Peter van der Veen.

Oranje Onder 17 vormt Groep B met de leeftijdsgenoten uit Zweden, Engeland en Frankrijk. De jeugdinternationals trappen vrijdag 3 mei af tegen Zweden. Drie dagen later spelen ze tegen Engeland. De laatste poulewedstrijd is donderdag 9 mei tegen Frankrijk.

De beste twee in de poule gaan door naar de kwartfinales. De beste vijf landen van het EK plaatsen zich voor het WK Onder 17 in Brazilië, dat ook dit jaar plaatsvindt.

Volledig scherm
NEC-jeugdspelers Dirk Proper (links) en Syb van Ottele in het shirt van Oranje Onder 17. © BSR Agency
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.