Carlos Aalbers tijdens zijn eerste periode als technisch directeur van NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlos Aalbers tijdens zijn eerste periode als technisch directeur van NEC. © Broer van den Boom

NEC gaat de toekomst in met Aalbers als technisch directeur: ‘We moeten weer zelfstandig worden’

NIJMEGEN - NEC gaat de toekomst in met Carlos Aalbers als technisch directeur. De 58-jarige Gelderlander tekent tot zijn pensioen bij de Nijmeegse club en moet beleid voeren dat haaks staat op dat van zijn voorganger Ted van Leeuwen.

11 reacties

 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Nec heeft de beste seizoensstart sinds jaren gemaakt en volgens de man die nu met hangende pootjes terug komt moet het ineens allemaal heel anders. Succes, dat wordt met Vitesse strijden om de rode lantaarn.....
 • Peter van Bergen

  3 maanden geleden
  Carlos is terug gekomen omdat de mensen die hem toen hebben weggestuurd er niet meer zijn. Dat is clubliefde. Welkom terug Carlos en heel veel succes.
 • Arno van Gemert

  3 maanden geleden
  Geweldig. Beste keus voor nec.
 • Wim Hermans

  3 maanden geleden
  In 2013 op staande voet ontslagen nadat hij was teruggekomen van een maand ziek thuis. En nu op hangende pootjes terugkomen bij de heren die je verketterd hebben. Heb je dan ruggengraat in je donder, ik dacht het niet!
 • F.H Wouters

  3 maanden geleden
  Iedereen heeft het over een scorende spits, maar dat is een understatement. Al zet je Lionel Messie of welke spits dan ook in 't elftal, ook dan schiet ie geen deuk in een pakje boter. Er moet een trainer komen van het type Pim v.d. Meent (helaas overleden) of een Johan Neekens, die van tijd tot tijd een GVD liet horen en ze op hun vrije dag liet terugkomen. Een trainer die sociaal is maar met een harde hand trainingen lijdt. Niet dat softe van Rogier Meijer. Maar Carlos, veel succes.