NEC'ers Lasse Schöne en Calvin Verdonk treuren na de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC'ers Lasse Schöne en Calvin Verdonk treuren na de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. © ANP

NEC hoeft zich voorlopig geen illusies te maken en breekt zelfs tegen Fortuna Sittard niet met thuisvloek

NIJMEGEN - NEC hoeft zich voorlopig geen illusies te maken over Europees voetbal. De Nijmeegse club kon zelfs tegen het zwakke Fortuna Sittard (1-1) de thuisvloek niet verbreken.

7 reacties

 • RJA Janssen

  3 maanden geleden
  Meijer doet al 1,5 seizoen hetzelfde. Het team en individuele spelers, inclusief de kwaliteitsimpulsen, worden niet beter. Dat mag je hem aanrekenen: geen plan, veel te ingewikkeld spelen. Dat eindeloze positieve geleuter van Meijer. Wordt tijd dat er kwaliteitsimpulsen voor van Geeuwen en Meijer komen!
 • P. anda

  3 maanden geleden
  Wekenlang artikelen over de ploeg uit onze provinciehoofdstad moeten lezen over degradatie en wat al niet meer. Maar zo onderhand speelt er dan nog een degradatiekandidaat in Gelderland. Het is gewoon een vrij armoedig elftal met veel oude(re) spelers die over hun top zijn. Veel meer dan tegenhouden lukt nog steeds niet.
 • Tony Peters

  3 maanden geleden
  Meijer roept dat het allemaal wel komt, omdat hij moeilijk anders kan. Dit alles is het gevolg van slecht en veel te laat inkopen door van Leeuwen. Het is niet zomaar dat Besiktas afzag van Tavsan en Dimata niet aan spelen toekwam bij Espanyol. Maar goed, NEC moet het doen met de huidige selectie. Scherper trainen en uitvoeren in het veld wat er wordt afgesproken. En bovenal niet de goedzak uithangen om slecht presterende clubs weer in het zadel te brengen.
 • T. Thijssen

  3 maanden geleden
  Schöne kan het niet meer belopen. Tannane sloft ongeïnteresseerd over het veld en is te langzaam. Alleen in de passing over grote afstand is hij onnavolgbaar. Cissoko verdient het intussen in de basis te starten. Tavsan heeft geen overzicht en drijft zijn acties te ver door. Hij is ook te voorspelbaar daarin. Marquez is achterin de rots in de branding.
 • Arno van Gemert

  3 maanden geleden
  Ik weet niet of Kuwas fysiek fit is, maar als nec echt serieus van degradatievoetbal weg wil blijven zou versterking voorin geen kwaad kunnen.