Broer van den Boom
Jonathan Okita tijdens de voorbereiding voor NEC in actie tegen Overasseltse Boys.
Volledig scherm
Broer van den Boom Jonathan Okita tijdens de voorbereiding voor NEC in actie tegen Overasseltse Boys. © Broer van den Boom

NEC houdt rekening met vertrek van Okita

NIJMEGEN - Jonathan Okita kan weer spelen na zijn lichte liesblessure, maar de trainers van NEC houden de 23-jarige aanvaller vrijdagavond voorlopig op de bank in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Op de linkerflank krijgt Randy Wolters na zijn sterke zestig minuten tegen Jong Ajax (3-3) de voorkeur. Wolters stond op De Toekomst met twee afgemeten voorzetten aan de basis bij de doelpunten van Sven Braken en Anthony Musaba.

20 reacties

 • Rodney

  3 jaar geleden
  Welke van de twee bedoel je.......
 • Frank

  3 jaar geleden
  Is hij al weg?
 • JIM

  3 jaar geleden
  Ik ben al een tijdje reuze benieuwd hoe het met Alblass is ? Deze doelman heeft begin vorig seizoen diepe indruk op me gemaakt en ik zou hem een supersnel compleet herstel gunnen om HeM te kunnen verwelkomen in het nieuwe NEC ?!
 • Sjoerd

  3 jaar geleden
  Zeg Anne tip: als je nu nog meer van dit soort kinderachtige nietszeggende onnozele teksten vast van tevoren schrijft en in Word opslaat dan hoef je alleen nog maar te knippen en te plakken als je iets over NEC binnen ziet komen. Glaasje azijn van tevoren en succes verzekerd. Veel plezier. Of kom een keer in de Goffert om je te verbazen dat het daar altijd gewoon heel gezellig is en spoel je zijn weg. Overigens verkoop Okita is natuurlijk een verstandige actie die prima past in het beleid, hoe jammer ook.
 • Imke

  3 jaar geleden
  En dan nog steeds financieel in zwaar weer, zonder sluitende begroting, bestaant bij de gratie geldschieters, zonder transferinkomsten met een daadwerkelijk negatief vermogen  (failliet) en jarenlsng wanbeleid dat Nec de das om doet.