Volledig scherm
NEC-selectie maakt een wandeling op trainingskamp in Estepona in januari 2018. © Broer van den Boom

NEC in winterstop op trainingskamp in Spanje

NIJMEGEN - NEC belegt van 2 tot 7 januari een trainingskamp in het Spaanse Estepona. De eerstedivisionist maakt later bekend tegen welke ploegen oefenwedstrijden worden gespeeld aan de zuidkust van Spanje.

Ook vorig seizoen bezocht NEC de Spaanse badplaats vlakbij Marbella. Onder leiding van de nieuwe trainer Pepijn Lijnders wonnen de Nijmegenaren destijds van de amateurs van Quick Boys (6-0) en het Duitse Eintracht Braunschweig (4-0).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM
    video

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”