Volledig scherm
Anass Achahbar (midden) en Brahim Darri (links). © Joep Leenen

NEC-invaller Sabak: ‘Zo kan het niet verder’

NIJMEGEN - Paolo Sabak kon het niet geloven dat NEC vrijdagavond van MVV verloor (0-1). ,,Er lijkt een vloek op ons te rusten”, reageerde de schaduwspits met Belgische tongval.

Een directe reden voor de dramatische eerste seizoenshelft (25 punten uit 18 duels) kon hij zich niet bedenken. ,,Het zit gewoon allemaal tegen”, zuchtte Sabak, die tegen MVV voor de vierde keer dit seizoen inviel. ,,We hebben genoeg kwaliteit, maar het moet er wel allemaal uitkomen. Dat wordt ook een keer tijd. Zo kan het niet verder.”

Sabak baalde niet zozeer van zijn reserveplaats (‘ik respecteer de keuze van de trainer’), wel van de vorm van zijn team. ,,Ik ben naar NEC gekomen om te promoveren. Iedereen weet ook dat deze club ook op het eerste niveau thuishoort. Tegen Twente volgende week wordt cruciaal.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.