Volledig scherm
Ragnar Oratmangoen als huurling van NEC in actie voor TOP Oss. © BSR AGENCY / SOCCRATES

NEC krimpt selectie in stuurt Sabak en Oratmangoen naar beloften

NIJMEGEN - NEC moet met een kleinere selectie het nieuwe seizoen in en heeft daarom een streep door de namen gezet van Paolo Sabak (20) en Ragnar Oratmangoen (21). Het duo sluit vanaf woensdag aan bij de selectie van Jong NEC en mag uitzien naar een andere club.  Sabak heeft, net als Oratmangoen, nog een contract tot de zomer van 2022. 

Middenvelder Sabak leek voorbestemd om een grote te worden in België waar hij als 17-jarige debuteerde bij RC Genk. Voor Oratmangoen is het een einde van een tijdperk bij NEC. Als jongetje van 11 jaar kwam hij op De Eendracht binnen bij de jeugdopleiding. Vorig seizoen verhuurde NEC hem tijdens de winterstop aan TOP Oss, waar Oratmangoen 18 wedstrijden speelde. Prompt brak NEC zijn contract op om het te verlengen tot de zomer van 2022. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.