Mike Trésor Ndayishimiye.
Volledig scherm
Mike Trésor Ndayishimiye. © YouTube

NEC legt Belgisch talent Ndayishimiye vast

NIJMEGEN - Aanvaller Mike Trésor Ndayishimiye (19) tekent dinsdag een contract bij NEC. De spits, die ook op de flanken goed uit de voeten kan, was clubloos nadat deze zomer zijn contract bij Anderlecht afliep. 

In Brussel speelde Ndayishimiye afgelopen seizoen in Anderlecht onder 21. 

De jeugdinternational kon bijtekenen bij de Belgische topclub en ook Liverpool, Monaco en Juventus zouden interesse hebben gehad. Hij koos echter voor een overgang naar de eerstedivisionist.

Met de aanvaller haalt NEC de vierde Belg in drie maanden tijd naar Nijmegen. Eerder volgden al Paolo Sabak (KRC Genk), Leroy Labylle (VVV Venlo) en Mathias Bossaerts (KV Oostende).

Het is onbekend voor hoe lang Ndayishimiye tekent. De spits scoorde twee keer tegen het Oranje onder 19 van voormalig NEC’er Ferdi Kadioglu in augustus vorig jaar. De oefeninterland eindigde in 2-1 voor België.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.