Volledig scherm

NEC legt vier jeugdspelers vast

NIJMEGEN - Vier jeugdspelers van NEC hebben een contract getekend bij de eerstedivisionist. Talenten Ayman Sellouf, Anthony Musaba en Rickson van Hees zijn voor twee jaar vastgelegd. NEC heeft bij Van Hees en Sellouf een optie voor een derde seizoen. Robin Roefs zette een handtekening onder een verbintenis voor drie jaar.

Nijmegenaar Anthony Musaba (18) is aanvaller van NEC Onder 19. De rechtsbuiten maakte dit seizoen twee keer deel uit van de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Tot een invalbeurt kwam het nog niet. Ayman Sellouf (17) is de andere vleugelaanvaller van NEC O19. De linksbuiten uit Nijmegen deed onlangs nog mee aan een trainingskamp van Marokko O18. 

NEC-verdediger Rickson van Hees (16) is ook jeugdinternational. De Ossenaar van NEC O17 komt uit voor de Verenigde Staten. Zijn teamgenoot Robin Roefs (16) is doelman. De keeper uit Heeswijk-Dinther komt ook uit voor Oranje O16.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.