Volledig scherm
Verdediger Bart van Rooij (rechts in actie tijdens het oefenduel van NEC tegen Osasuna) is opgeroepen voor Oranje onder 19. © BSR Agency / Broer van den Boom

NEC levert tijdens interlandperiode vier internationals voor jeugdteams Oranje

NIJMEGEN - NEC levert volgende week vier internationals aan drie jeugdteams van Oranje. Er staan verschillende oefeninterlands en een vierlandentoernooi op het programma.

Tom van de Looi  is opgeroepen voor Oranje onder 20 dat oefent tegen Engeland (5-9) en Duitsland (8-9 bij UDI'19), Bart van Rooij voor Oranje onder 19 (oefeninterlands op 6-9 tegen Italië en 10-9 in Katwijk tegen Portugal) en Dirk Proper en Syb van Ottele sluiten aan bij Oranje onder 18. De laatste selectie speelt tussen 5 en 9 september een vierlandentoernooi met wedstrijden tegen Denemarken (in Harkema), de Verenigde Staten (Assen)en Mexico (opnieuw in Harkema). 

NEC speelt volgende week geen competitiewedstrijd. De Nijmegenaren hebben voor de start van het seizoen aangegeven dat ze tijdens een interlandperiode niet in actie willen komen. Naast NEC maakten ook NAC Breda, De Graafschap en alle belofteteams gebruik van dat recht. Die clubs spelen nu hun duels uit de vijfde competitieronde op maandag 16 september. NEC ontvangt dan in het eigen Goffertstadion De Graafschap. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.