De Goffert.
Volledig scherm
PREMIUM
De Goffert. © ANP

NEC lijkt veroordeeld tot spelen in leeg eigen stadion: ‘De club staat er niet goed op bij meerdere gemeenten’

NIJMEGEN - NEC lijkt de komende thuiswedstrijden zonder publiek in de eigen Goffert te moeten spelen. De Nijmeegse club is er ondanks meerdere gesprekken met andere clubs en gemeenten niet in geslaagd om een ander stadion te vinden.

32 reacties

 • Henk Sanders

  1 jaar geleden
  @tony Peters: fijne supporter ben jij als het enige wat je kunt bedenken om je overeenkomst met NEC eenzijdig op te zeggen
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  @Tony, eerst geef je NEC de schuld, daarna weer niet, maar vraag vooral je geld terug. Jij bent in mijn ogen geen echte supporter.
 • E. De Jong

  1 jaar geleden
  Buiten het stadion was het vreselijk en mijn kleren hangen nog te drogen van het bier dat ik, als bijna 70 jarige voetbal liefhebber, over mij heen heb gekregen in het stadion in - als 'net' bekend staand - vak R. Stel volledig dronken en ik vrees doorgesnoven dertigers ergens op rij hoogte 8!! De haat in hun ogen en met iets te grote pupillen.
 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  @CorHafner: daar heb je gelijk in dat NEC er niet zoveel aan kan doen. Al is dat wel weer twijfelachtig met goedgekeurde spandoeken als pure haat etc. Maar ik heb een overeenkomst met NEC (lees seizoenskaart) dat ik daarmee thuiswedstrijden in het stadion kan kijken. Als NEC daar niet aan kan voldoen is het een eenzijdige verbreking van de overeenkomst en moeten zij het geld terugbetalen.
 • harry looijen

  1 jaar geleden
  als ze zich gedragen zijn ze welkom op de wageningse berg