Anthony Musaba viert een doelpunt tegen Telstar. De enkel van de jonge aanvaller van NEC gaat vier tot zes weken in het gips.
Volledig scherm
Anthony Musaba viert een doelpunt tegen Telstar. De enkel van de jonge aanvaller van NEC gaat vier tot zes weken in het gips. © BSR Agency

NEC moet Anthony Musaba lang missen

NIJMEGEN - De enkel van Anthony Musaba moet vier tot en zes weken in het gips. De 19-jarige vleugelaanvaller van NEC raakte vrijdag in de wedstrijd tegen Helmond Sport (2-0 overwinning) al na negen minuten ernstig geblesseerd toen verdediger Joeri Poelmans ongelukkig op hem viel. Musaba ging per brancard van het veld.

De blessure van de jonge voetballer is slecht nieuws voor NEC. ,,Zijn afwezigheid mag je gerust een aderlating noemen’’, zegt trainer François Gesthuizen. ,,Anthony heeft dreiging in zijn spel. Zijn rendement is hoog. Negen doelpunten. Zoveel spelers hebben we niet die de dubbele cijfers gaan halen.’’ Tegen Helmond Sport kwam Jonathan Okita voor de ongelukkige Anthony Musaba binnen de lijnen. ,,Jonathan is een prima vervanger voor Anthony, maar we het blijft jammer dat hij wegvalt.’’         

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.