De presentatie van EnergieFlex als hoofdsponsor van NEC aan het begin van het seizoen 2018-2019.
Volledig scherm
De presentatie van EnergieFlex als hoofdsponsor van NEC aan het begin van het seizoen 2018-2019. © David van Haren

NEC moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor, EnergieFlex failliet

NIJMEGEN -  Energiebedrijf EnergieFlex, hoofdsponsor van de Nijmeegse voetbalclub NEC, is dinsdag failliet verklaard. Dat meldt ConsuWijzer, het overheidsloket voor consumenten van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

33 reacties

 • Thijs Feddema

  5 jaar geleden
  En dat hangen resulteert uiteindelijk in de ondergang. Russisch fundament is geen fundament.
 • Thijs Feddema

  5 jaar geleden
  Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten Johan026.
 • Jack024

  5 jaar geleden
  Triest hoe sommige altijd weer Arnep erbij moeten betrekken. Laten we het bij onze eigen nec houden ipv steeds een beeld van afgunst te schetsen.
 • Sjoerd

  5 jaar geleden
  Onzin discussies zeg. Dat kan gewoon gebeuren, morgen is EnergieDirect eraan en  Swoop is ook naar de knoppen. Dat zijn gewoon bedrijfsmatige risico's. Aan de bak en oplossen, zoals we al 100 jaren ieder probleem hebben opgelost. Mensen uit Arnhem die zich gedragen als azijnpisser: moedig nu gewoon je eigen club aan. Die hebben het hard nodig.
 • Jac de Vries

  5 jaar geleden
  Ludiek hoe al die mensen uit Arnhem reageren. Ach, we zien het maar als een kinderachtige poging om aandacht te vragen en een krampachtige poging iets te doen aan het gebrek aan eigenwaarde daar in het Grootste Theater van NL. Wel onhandig van NEC dat ze EnergieFlex niet goed gescreend hebben, dat had deze ellende en het geld dat het toch kost  kunnen voorkomen. Overigens zouden Panda's met een rookworst om de nek zeker hilarisch zijn, maar HEMA wordt zeker geen hoofdsponsor en de Panda's hebben we al gehad.