Volledig scherm
Jellert van Landschoot, de enige Belg in de selectie van NEC, speelt donderdag in Genk op vertrouwde bodem. © BSR Agency

NEC oefent tegen Racing Genk achter gesloten deuren

NIJMEGEN - NEC speelt donderdag een oefenwedstrijd tegen Racing Genk. De nummer vijf van de Belgische Eerste Klasse ontvangt de Nijmeegse eerstedivisionist in Genk. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld. Supporters en de pers zijn niet welkom. Het duel begint al om 12.30 uur.

NEC heeft voor de start van het seizoen bij de KNVB aangegeven tijdens een interlandweek (Oranje komt donderdag in actie tegen Noord-Ierland en reist zondag naar Wit-Rusland) geen competitiewedstrijden te willen spelen.

Ook De Graafschap, NAC en alle belofteteams in de eerste divisie maakten van de mogelijkheid gebruik. NEC komt nu pas vrijdag 18 oktober in actie tegen Jong PSV en haalt de wedstrijd uit de tiende speelronde maandag 21 oktober alweer in. Dan speelt de ploeg uit tegen Jong AZ.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.