Volledig scherm
Joey van den Berg met een hoogstandje in het oefenduel tegen de amateurs van NEC. © Broer van den Boom.

NEC ontbindt contract Joey van den Berg

NIJMEGEN  - NEC heeft per direct afscheid genomen van Joey van den Berg. De 33-jarige voetballer had nog een doorlopend contract tot aan het eind van dit seizoen bij de Nijmeegs eerstedivisionist, maar kreeg in augustus al te horen dat hij op weinig speeltijd hoefde te rekenen. 

De Drent was te duur voor NEC dat dit seizoen in financieel zwaar weer zit. Niet  veel later werd de routinier teruggezet naar de beloften en mocht hij transfervrij uitzien naar een andere club.

Net als Van den Berg werden ook Mathias Bossaerts en Paolo Sabak met doorlopende contracten teruggezet naar de beloften. Ook het tot 2021 doorlopende contract van Bossaerts werd onlangs ontbonden. Daarmee is Paolo Sabak de laatste ‘banneling’ van wie NEC nog geen afscheid heeft  genomen. De 20-jarige Belgische middenvelder tekende in 2018 voor vier jaar in De Goffert, maar kwam nooit verder dan de bank. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.