NEC-supporters in het uitvak in Maastricht.
Volledig scherm
NEC-supporters in het uitvak in Maastricht. © Pro Shots / Paul Roling

NEC: optreden politie Maastricht te agressief

Niet alleen Nijmeegse relschoppers, maar ook goedwillende supporters en stewards van de club kregen klappen van de Maastrichtse politie. Dat verwijt de voetbalclub agenten in Maastricht vandaag in een verklaring op de website

25 reacties

 • Hasja

  4 jaar geleden
  NEC bemoei je niet met de rechtsstaat maar alleen met voetbal. Onbegrijpelijk dat NEC zo de supporters de hand boven het hoofd houd. 
 • Vera

  4 jaar geleden
  O jee, nu maar hopen dat de rekening van MVV voor alle reparaties aan het stadion meevalt. Anders gaan ze dadelijk klagen dat die te hoog is. Lees trouwens nergens excuses voor hun eigen wangedrag, vreemd he. 
 • Henk

  4 jaar geleden
  Dit keer was het gedrag buitensporig? Dus het gebeurd vaker. Als men zich zou gedragen zou dat gedrag niet nodig zijn. Bah dat steeds wijzen naar anderen en goedpraten van eigen wangedrag is misselijk. Nog een reden waarom de eredivisie niet wacht op deze club.
 • Ctje

  4 jaar geleden
  ben ik het mee eens, maar dit geld dan ook voor de agenten die buitensporig hebben opgetreden, 5 jaar niet meer bij voetbalstadions opereren maar de rechercheurs ondersteunen met hun administratieve taken (lees: hele dag achter het kopieerapparaat). 
 • Johan

  4 jaar geleden
  Jeroen noemt de publieke opinie in zijn Tweet. De publieke opinie in dit soort gevallen is altijd gebaseerd op onwetendheid, want ze waren er simpelweg niet bij. Dus dan is het al snel roepen om het roepen.  Ik bezoek geregeld uitwedstrijden, maar dit keer was de politie buitensporig in het gedrag naar alle supporters. Hiermee praat ik uiteraard gedrag van de raddraaiers niet goed. Reageer pas als je echt op de hoogte bent, dan is het serieus te nemen.