NEC-verdediger Bart van Rooij zit Faris Hammouti dicht op de huid in het uitduel met Almere City FC eerder dit seizoen. In Almere verloor NEC begin april met 2-0.
Volledig scherm
NEC-verdediger Bart van Rooij zit Faris Hammouti dicht op de huid in het uitduel met Almere City FC eerder dit seizoen. In Almere verloor NEC begin april met 2-0. © Pro Shots / Ron Baltus

NEC precies op tijd compleet voor kraker in play-offs tegen Almere City

NIJMEGEN - De NEC-selectie is fysiek klaar voor het allesbepalende treffen met Almere City FC in de eerste ronde van de play-offs. Aanvoerder Rens van Eijden en middenvelder Jordy Bruijn zijn precies op tijd topfit en verdediger Cas Odenthal keert terug na een schorsing.

  1. Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertstadion
    teruglezen | video

    Spelers en duizenden supporters vieren samen uitbundig de promotie van NEC bij Goffertsta­di­on

    NEC keert terug naar de eredivisie. Het dramatische seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, met een zeer teleurstellende zevende plek, is door drie duels in mei totaal vergeten. De krachttoer in de play-offs - met de 2-1 overwinning op NAC in de finale als kers op de taart - leidde tot de glorieuze terugkeer naar de eredivisie. En dat wilden de fans zondagavond weten ook. Met duizenden tegelijk verzamelden ze zich bij het Goffertstadion om samen met de spelers en staf uitbundig feest te vieren.