Volledig scherm
Veel NEC-fans bij de eerste training van dit seizoen, met op de voorgrond een lachende Joey van den Berg. © Broer van den Boom

NEC schroeft aantal besloten trainingen terug

NIJMEGEN - NEC werkt komend seizoen slechts één training in de week af achter gesloten deuren. Afgelopen jaar waren dat er nog twee bij de eerstedivisionist uit Nijmegen.

Alleen de oefensessie op woensdagochtend is vanaf komende week niet toegankelijk voor de pers. De vaste supporters van NEC zijn net als voorgaande jaren wel welkom bij de besloten trainingen op.

Hoe de Gelderse volksclub gaat controleren wie er wel en niet naar binnen mag op sportpark De Eendracht, is nog de vraag.

Het aantreden van het trainerstrio Adrie Bogers, François Gesthuizen en Rogier Meijer zorgt er voor dat de training een dag voor de wedstrijd weer voor iedereen toegankelijk is. Vorig jaar sloot Jack de Gier nog op twee dagen de deuren. Peter Hyballa voerde begin 2017 de besloten trainingen in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.