Volledig scherm
PREMIUM
Hoofd jeugdscouting Dominique Scholten van NEC met achter hem het bord met logo's van amateurclubs waarmee NEC samenwerkt en een partnerschap sloot. © Paul Rapp

NEC sluit partnerschappen en haalt banden met amateurclubs flink aan

NIJMEGEN - NEC zoekt nadrukkelijk de samenwerking met amateurvoetbalclubs in de regio Nijmegen. Veertien zijn er officieel partner. Drie staan op het punt hun handtekening onder een overeenkomst voor drie jaar te zetten. 

De profclub wil uiteindelijk alle voetbalverenigingen in Nijmegen en die in een straal van 10 kilometer om de stad heen aan zich binden. Dominique Scholten (31) is de initiator achter het plan om de verhoudingen tussen NEC en de amateurvoetbalclubs te verbeteren. Het partnerschap houdt onder meer in dat de profclub zijn kennis en kunde deelt met trainers en hoofden opleidingen van de verenigingen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.