Volledig scherm
Jeugdspeler Bart van Rooij ging in 2019 met de selectie van NEC op trainingskamp naar het Spaanse Estepona. © Broer van den Boom

NEC-spelers Ole Romeny en Bart van Rooij op stage in Zeist

NIJMEGEN - NEC-spelers Ole Romeny en Bart van Rooij zijn opgeroepen voor een tweedaagse stages van Oranje. Romeny mag zich 5 en 6 maart melden op de KNVB Campus in Zeist voor een trainingsstage met Oranje Onder 19.

De aanvaller uit Lent kwam dit seizoen achttien keer in actie voor NEC in de eerste divisie. Romeny (18) scoorde één keer en gaf één assist. Hij bereidt zich in Zeist voor op de EK-kwalificatie. Oranje Onder 19 speelt eind maart in Nederland tegen Spanje, Wales en Slovenië.

Bart van Rooij traint komende maandag en dinsdag met het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar op de KNVB Campus in Zeist. De 17-jarige voetballer uit Escharen, verdediger van NEC Onder 19, maakte begin dit seizoen zijn interlanddebuut. De rechtsback sluit regelmatig aan bij trainingen van de ploeg van trainer Jack de Gier en ging in de winterstop mee op trainingskamp naar het Spaanse Estepona. De Gier nam Van Rooij drie keer op in de wedstrijdselectie, tot een debuut kwam het nog niet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.