Volledig scherm
NEC-spits Ferdy Druijf. © BSR Agency

NEC-spits Druijf op tijd fit voor Jong Ajax; Bossaerts twijfelgeval

NIJMEGEN - NEC’er Ferdy Druijf kan vrijdag gewoon meedoen tegen Jong Ajax in De Goffert. De spits meldde zich deze week af bij Oranje Onder 20 vanwege lichte klachten. Mathias Bossaerts is daarentegen een twijfelgeval. De verdediger viel zondag geblesseerd uit tegen Sparta.

Bossaerts traint deze week uit voorzag niet mee met de selectie. In de loop van de week wordt duidelijk of hij het duel met Jong Ajax haalt. Druijf is niet afgereisd met Oranje Onder 20 naar Tsjechië. Volgens een woordvoerder van de eerstedivisionist was dat uit voorzorg.

De spits miste zondag de wedstrijd tegen Sparta (1-0 verlies) vanwege interlandverplichtingen. Twee dagen eerder won hij met Oranje Onder 20 van Mexico: 3-2. De huurling van AZ speelde de eerste helft. Maandag wonnen de beloften zonder Druijf met 2-0 van Tsjechië Onder 20.

NEC heeft de aard van de klachten van Bossaerts en Druijf niet bekend gemaakt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.