Volledig scherm
NEC-spits Sven Braken (midden) baalt van een gemiste kans. © Paul Roling

NEC-spits Sven Braken ‘dood- en doodziek’ van afgeketste transfer

ESTEPONA - NEC-topscorer Sven Braken is ‘dood- en doodziek’ van de afgeketste transfer. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Harmjan Schilperoort in een korte reactie. ,,Het klopt helaas dat de clubs er onderling niet zijn uitgekomen. Verder wil ik het hierbij laten.’’

Braken zag voor de tweede winterse transferperiode op rij een overstap naar Denemarken in rook opgaan. Aarhus wilde de topscorer van NEC overnemen. De Nijmeegse eerstedivisionist en de Deense club kwamen echter niet tot een akkoord. Schilperoort wil niet bevestigen dat Aarhus achter Braken aanzat.

Vanwege de transferperikelen ging de oud-speler van MVV en Almere City niet mee op trainingskamp in Estepona. Hij sluit komende week, als NEC is teruggekeerd in Nijmegen, weer aan bij de selectie.

Een jaar geleden kon Braken naar het Deense FC Midtjylland. NEC wilde de spits toen niet laten gaan vanwege de strijd om promotie naar de eredivisie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.