NEC belegt volgende maand voor het tweede jaar op rij een trainingskamp in het Spaanse Alhaurin El Grande.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC belegt volgende maand voor het tweede jaar op rij een trainingskamp in het Spaanse Alhaurin El Grande. © Pro Shots / Toin Damen

NEC start boeiende voorbereiding: veel gesprekken met spelers en zoektocht naar versterkingen

NIJMEGEN - NEC gaat in de tweede seizoenshelft op jacht naar plaatsing voor Europees voetbal. De nieuwe technisch directeur Carlos Aalbers moet in de winterstop voor nieuw elan zorgen bij de Nijmeegse club.

5 reacties

 • Stef van Helvoort

  2 maanden geleden
  Tip aan Aalbers: koop/haal Locadia; hij is Iran ontvlucht waar hij dik geld verdiende. Update 21 dec 22 Tavsan snel op marktplaats zetten. Doet alles alleen speelt niet in dienst van t elftal . Duelund ipv Proper op t middenveld. Hopen dat Kramer snel fit is. En dan moet Meijer meer aanvallend gaan spelen.
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Al zetten ze Messie, Lewandowski, Gakpo of welke spits dan ook, in dit elftal rendeert geen enkele topspits. Van de wedstrijden die ik heb gezien, zag ik geen enkele creativiteit. Dus zoek een speler die creatief is en dan komen Pedro Margues en Dimata wel uit de verf. Dus Aalbers moet op zoek naar een creatieve speler liefst een middenvelder die met Tanane en Schöne samen de lijnen uitzetten.
 • Rob van Kampen

  2 maanden geleden
  Tony...wat een onzinnig en dom commentaar. De spelers zijn pas afgelopen maandag teruggekomen van een vakantie.. dus Carlos had alles moeten regelen in twee dagen?? Laat me niet lachen!
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Wat fiat alles betreft is Aalbers geen haar beter dan van Leeuwen. Traag met alles, laat iedereen straks gratis weglopen en wacht op een buitenkansje. Tsjaa, als je ambitie hebt voor linkerrijtje, dan moet je toch bewust toeslaan en niet wachten op een buitenkansje.
 • I Derksen

  2 maanden geleden
  Zonder aanvallende intenties heeft iedere spits moeite met scoren. Probleem bij de bron aanpakken en dat is de angstige, defensieve speelstijl van Meijer.