Volledig scherm
PREMIUM
Terry Lartey Sanniez (rechts) en Jort van de Sande van FC Eindhoven hebben oog voor de bal in de openingswedstrijd van het seizoen. © Broer van den Boom / BSR Agency

NEC steekt in een ruimer jasje op het middenveld

VIDEONIJMEGEN - Tevreden constateert François Gesthuizen dat de selectie van NEC weer wat vlees op de botten krijgt. Sven Braken keert maandagavond tegen Jong Ajax terug in de punt van de aanval. Hij begon tegen FC Eindhoven op de bank na de geboorte van zijn eerste zoon. 

Dat gaf buiten een hoop vreugde ook een paar slapeloze nachten. 

Naast Braken krijgt Tom van de Looi in Amsterdam direct een plek op het middenveld. ,,Een jongen met 33 wedstrijden in de eredivisie achter zijn naam. Slimme voetballer. Eentje met karakter’’, klinkt François Gesthuizen tevreden over de huurling van FC Groningen die vorige week aansloot bij de selectie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’