NEC tegen De Treffers.
Volledig scherm
NEC tegen De Treffers. © Broer van den Boom

NEC stelt hevig teleur tegen De Treffers

GROESBEEK - Een gehavend NEC heeft zich dinsdagavond geblameerd tegen tweededivisionist De Treffers. Vier dagen na de knappe zege op RKC Waalwijk (2-1) speelde de Nijmeegse eerstedivisieclub gelijk in Groesbeek: 0-0.

19 reacties

 • Patrick

  4 jaar geleden
  Daar heb je gelijk in. Maar je zou toch verwachten dat de reserves wel 2x harder lopen voor een kans op een basisplaats? Ook die moeten van de Treffers kunnen winnen.
 • Robert Klaver

  4 jaar geleden
  De Treffers zullen inderdaad weinig kans maken op eredivisie. Naar na zekere toekomstig faillissement vitesse komt er een plek vrij, dus wie weet. 
 • Robert Klaver

  4 jaar geleden
  De selectie is smal, klopt, maar het is voorbereiding. Die verloopt meestal grillig. Straks tijdens de competitie zal er in het begin ook nog steeds werk aan de winkel zijn voor de trainer. Niet gelijk in paniek raken als zo'n wedstrijd minder verloopt. Tegen RKC was al beter en nu tegen TEC doen de eerste elftalspelers mee die tegen de treffers ontbraken. Dus weinig aan de hand. 
 • Michael Coole

  4 jaar geleden
  Ach, de ene keer verlies je, de andere keer win je. Het gebruikelijke stramien in een voorbereiding bij iedere club. Soms win je van een topploeg en verlies je van een amateur. En zoals ook gebruikelijk bij iedere club hebben trainers altijd wat bij te schaven. Nogal opgeklopt dit artikel. 
 • Robert Klaver

  4 jaar geleden
  Trouwens, onder het artikel over de systeemswitch kom je ook ineens uit Gennep. Johan zaait verwarring of is echt de weg kwijt.