Rellen na NEC - Vitesse. Een supporter krijgt nu een taakstraf.
Volledig scherm
PREMIUM
Rellen na NEC - Vitesse. Een supporter krijgt nu een taakstraf. © Paul Rapp

NEC-supporter krijgt taakstraf voor ‘ergste voetbalrellen ooit’ bij Goffertstadion

Hij was een paar maanden meerderjarig. Bij de veldslag die in het Goffertpark ontstond na de derby waarbij het uitvak van het Goffert-stadion instortte, werd hij helemaal meegesleept. Door de rellerige sfeer en groepsdruk.

14 reacties

 • H. Klis-Beekhuizen

  4 dagen geleden
  Voordat je zo'n artikel schrijft Renske, moet je eerst de feiten weten. De "Arnhemmers" hadden eerst niet door wat er gebeurde en waarom niet: nou, omdat wij in de gracht stonden te wachten tot we eindelijk naar huis konden! Dus maak er ff geen sensatieverhaal van met "Arnhemmers" achter de ME... Pas aan het eind gingen enkelen door het hek heen, wachten in zo'n gracht duurt lang. Een middagwedstrijd waarbij wij pas rond 20.00 uur thuis waren.
 • Japie lamers

  5 dagen geleden
  Zoals altijd een taakstrafje, wat zullen vandalen er van schrikken.
 • Tony Peters

  5 dagen geleden
  @andre eggerding: mee eens. Maar neemt niet weg dat onze politiemacht bestaat uit slappelingen die niet in actie komen als erom gevraagd wordt. Er staat bv op YouTube een filmpje van een agente die een scooterrijder sommeert te stoppen. Hij ligt op de grond en zij gilt “stop, blijf staan”. Hij lacht en rijdt weg. Tsjaaaa.
 • Guus Smolders

  5 dagen geleden
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Wat een aanfluiting weer. Echte criminelen worden met fluwelen handschoenen aangepakt, terwijl als je tegenwoordig blanke vla besteld je al bijna je baan kwijt raakt voor extremisme. De wereld op zijn kop!
 • berrie van Altena

  5 dagen geleden
  Dit zal ze leren.... wat een lachertje onze rechtspraak stoffige oude rechters die snel vervangen moeten worden.